Ansvarstagande, öppenhet och långsiktighet

Bli kund

Ansvarstagande, öppenhet och långsiktighet

Som kund hos oss får du inte bara god service och bra produkter. Du bidrar också till en bättre framtid.

Vill du vara med och arbeta för vårt klimat? Då ska du välja Skånska Energi som din elleverantör. All vår kraftproduktion, all el vi levererar och alla de energiprojekt vi erbjuder våra kunder är baserade på och har sitt ursprung i förnybara energikällor. Vi arbetar medvetet med att förbättra vårt klimat och genom att vara kund hos oss bidrar du till att värna om miljön och vår framtid.

Hos oss hittar du engagerad och yrkeskunnig personal. Vi lyssnar och vill bygga och förstärka vår relation med dig. Vi värnar om dig som kund – ingen fråga är för liten och inget problem är för stort.


Vill du veta mer om hur du kan bli vår kund? Kontakta oss på 046-507 00 eller via kundservice@skanska-energi.se

Kundservice

Relaterade sidor

Skånska Energi brinner för att hjälpa människor och företag hitta klokare energialternativ. Vår verksamhet omfattar produktion, distribution och försäljning av el samt ett erbjudande av energilösningar inom förnybar energi – geoenergi. Som energikoncern är vår målsättning att all kraftproduktion, all levererad el samt de energiprojekt som vi tillhandahåller ska vara baserade på och ha sitt ursprung i förnybara och utsläppsfria energikällor.