Dags att flytta?

Ska du flytta?

Är du på väg att flytta in i en ny fastighet eller ut ur din gamla? Då ska du alltid anmäla din flytt till din nätägare.

Om inte Skånska Energi är din nätägare ber vi dig att kontakta ditt nätbolag för att anmäla din flytt. Din nätägare skickar sedan slutmätarställningen till oss så att vi kan avsluta ditt elhandelsavtal på den gamla adressen. 

Vill du ta med ditt elavtal till din nya adress så kontakta oss i god tid före övertagandet av den nya fastigheten. För att det ska fungera så måste samma person stå för abonnemanget på nätavtalet såväl som på elhandelsavtalet. 


Var ute i god tid

När du flyttar ska en slutavläsning alltid registreras dagen då du flyttar ut. Anmäl din flytt till oss senast 30 dagar innan avflyttningsdatum. Vi har ingen möjlighet att hantera din flytt när den redan är genomförd. Glöm inte att ange din slutdebiteringsadress eftersom vi inte får denna automatiskt från Svensk adressändring eller från Folkbokföringen.

Vissa hyresvärdar anmäler inflytt åt sina kunder direkt till oss, är du osäker så kontakta oss för svar. Avslutsdatum (utflyttningsdatum) sker efter gällande hyreskontrakt eller överlåtelsedatum.

Flyttar du från en villa, bostadsrätt eller fritidshus behöver du ange namn på de som har köpt fastigheten av dig. De fullständiga uppgifterna hittar du enklast på ditt köpekontrakt. 


Anmäl din flytt

Anmäl din flytt genom att fylla i vårt flyttformulär. Lycka till i din nya bostad! 

Kundservice

Relaterade sidor

Skånska Energi brinner för att hjälpa människor och företag hitta klokare energialternativ. Vår verksamhet omfattar produktion, distribution och försäljning av el samt ett erbjudande av energilösningar inom förnybar energi – geoenergi. Som energikoncern är vår målsättning att all kraftproduktion, all levererad el samt de energiprojekt som vi tillhandahåller ska vara baserade på och ha sitt ursprung i förnybara och utsläppsfria energikällor.