Sommarpriser året om

Sommar-el

Sommar-el är ett tryggt och enkelt alternativ. Du får sommarpriser året om med ett medelprisavtal.

Ditt elpris är ett snittpris på den el vi köper in varje handelsdag under juni, juli och augusti. Snittpriset för dessa inköpstillfällen plus ett påslag för våra omkostnader blir ditt elpris ett år framåt från 1 september-31 augusti året därpå. Du kan även välja att få Sommar-el ett år framåt från den 1 januari-31 december. Det rullar på så länge du önskar och så länge du inte meddelar oss om annat.

Månadsavgift tillkommer.

Teckna ditt elavtal senast 24 maj

Vill du teckna ett elavtal för Sommar-el måste du ringa till oss senast den 24 maj. Du kan endast teckna detta elavtal per telefon.
Uppsägning av elavtalet görs senast den 15 maj.
Välj startdatum för din sommar-el, 1 september eller 1 januari. Önskar du att ditt elavtal startar tidigare erbjuder vi dig ett rörligt elpris fram tills din sommar-el startar.

Elprisområden

Våra elpriser gäller för elområde 4 (Malmö). Om du tillhör ett annat elområde är du välkommen att höra av dig till oss för att få information om våra elpriser.

Här tecknar du ditt elavtal
Vi är ett schysst elbolag

Schysst elhandel är en självklarhet för oss på Skånska Energi. Därför var vi ett av de första elhandelsföretagen i Sverige som blev certifierade som Schysst elhandel. För dig som kund blir lättare, tydligare och inte minst tryggare att teckna elhandelsavtal hos oss. 

I Sverige finns mer än 200 elhandelsföretag. Antalet som väljer att bli certifierade som Schysst elhandel ökar, men långt ifrån alla. 

Till grund för certifieringen Schysst elhandel ligger ett stort antal särskilt uppställda kundlöften, som vi måste förbinda oss till och leva upp till för att godkännas. Att hålla löftena innebär att vi som elhandlaren på olika sätt är tydlig och ärlig i vår försäljning, och att alla kunder kan handla el på ett tryggt sätt. Det handlar bland annat om att leva upp till följande kriterier:

  • Särskild hänsyn tas till utsatta kunder
  • Enkel och korrekt beskrivning av produkten
  • Tydlig och rätt prisinformation
  • Konsumentens rättigheter och klagomålshantering
  • Fullmaktshantering

Energiföretagen Sverige har arbetat fram kriterierna för certifieringen i samverkan med branschen, Konsumentverket, Energimarknadsinspektionen och Konsumenternas Energimarknadsbyrå.

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Våra kundundersökningar visar att vi harnöjda kunder!

Nöjda kunder