Ladda din elbil

Laddstolpar

I framtiden kommer troligen en stor andel av våra fordon att bestå av laddbara bilar. Vi ser redan i dag hur försäljningen och intresset av plugin-hybrider och elbilar skjuter i höjden. Då behöver det vara enkelt att ladda bilen.

Med fler laddbara fordon växer också kraven på säker och bekväm laddning både hemma och på arbetsplatsen. Förväntningarna öka också att det finns laddboxar när vi handlar i mat, besöker ett köpcentra, parkerar i centrum eller när vi ska göra andra ärenden med elbilen. 

Vi har laddboxar för hemmaladdning, laddstolpar för arbetsplatser samt semisnabbladdare för mer publika miljöer. Som leverantörsoberoende aktör och utgår vi alltid från ditt och företagets behov.

Bostadsrättsföreningar
Många som köper elbil idag bor i en villa där de har möjlighet att ladda i garaget eller vid en egeninstallerad laddbox. För dig som bor i en bostadsrättsförening är detta ännu inte så vanligt.

För att vi ska kunna ställa om till en mer hållbar fordonsflotta behövs det fler möjligheter till att ladda elbilen där man bor. De bostadsrättsföreningar som installerar laddboxar kan vara mer populära i framtiden.

Vi hjälper din bostadsrättsförening att installera laddstolpar och laddboxar på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi erbjuder laddlösningar där man mäter förbrukningen för varje laddsession vilket gör att var och en debiteras för sin faktiska förbrukning. Identifiering sker genom exempelvis RFID-tag. Det är även möjligt att öppna upp för gäster att ladda sin elbil mot en avgift.

Flertalet laddstolpar eller laddboxar kräver mer än bara ström till uttaget. När alla uttag används går det åt enorma mängder energi och detta kan öka era kostnader. Genom att använda smarta laddboxar är det möjligt att balansera effekten så att alla får ladda lika mycket, oavsett hur många som laddar och utan att det påverkar ens kostnad för elabonnemanget.

Läs mer om laddboxar/laddstolpar och elbilar på vår blogg.

Kontakta mig - jag vill veta mer

Vi ordnar allt från idé till installation av

solceller.

Stärk din miljöprofil till marknadsmässiga priser med

grön el!

Gör kostnadsbesparingar genom att övervaka

anläggningen.