Snabb service

Service fastighetsvärmepumpar

Vårt team av servicetekniker har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom kyl- och värmepumpsteknik. Vi är snabbt på plats oavsett om det gäller service, felsökning eller reparation.

Vi erbjuder service på alla typer av värmepumpar, allt från luftvärmepumpar till stora geoenergianläggningar. För din trygghet har vi även jour, telefonsupport och förebyggande service.

Service på bästa nivå innebär att man har ett nära samarbete och över tid ser till att hålla värmesystemet så driftsäkert som möjligt.

Service innebär inte att man bara ska rycka ut om något akut skulle uppstå med värmepumpsanläggningen. Den bästa servicen innebär ett nära samarbete över tid för att se till att hålla värmesystemet så driftsäkert som möjligt. Det innebär också att vi tillsammans med er trimmar systemet fortlöpande för optimal drift och att vi kommer med förslag på förbättrande åtgärder som kan ge ytterligare besparingar. En liten åtgärd i ett gammalt system kan ibland ge stora besparingar. Vi ser till helheten och arbetar noggrant och ansvarsfullt.

Genom vårt styr- och övervakningssystem kan vi hålla koll på er anläggning och ofta kan endast ett knapptryck på skärmen rätta till ett pågående fel.

  • Vi är certifierade för F-gaser via Incert för läcksökning och köldmedier.
  • Vi är ackrediterade för trycksättning av Swedac för kontroll och läcksökning.
  • Vi har den senaste tekniken av analysverktyg.
  • Vi innehar giltig entreprenadförsäkring, ansvar- och allriskförsäkring.
  • Vi är noggranna och ansvarsfulla och tar hand om er hela vägen.

Vi ordnar allt från idé till installation av

solceller!

Sänk dina värmekostnader genom att installera

värmepump.