Ladda din elbil

Laddstolpar

Framtidens fordonsflotta kommer förmodligen bestå av en stor andel laddbara fordon. Vi ser redan idag hur försäljningen av plugin-hybrider och rena elbilar skjuter i höjden. Då behöver det vara enkelt att ladda bilen.

Med fler laddbara fordon växer också kraven på säker och bekväm laddning vid hemmet och arbetsplatsen men även vid köpcentra, gym och andra platser där man vistas mer än en kort stund.

Vi erbjuder laddboxar för hemmaladdning, laddstolpar för arbetsplatser samt semisnabbladdare för mer publika miljöer. Vi är leverantörsoberoende och utgår från kundens behov.

Bostadsrättsföreningar
Många som köper elbil idag bor i en villa där de har möjlighet att ladda i garaget eller vid en egeninstallerad laddbox. För dig som bor i en bostadsrättsförening är detta ännu inte så vanligt.

För att vi ska kunna ställa om till en mer hållbar fordonsflotta behöver det finnas möjlighet till att ladda sin elbil där man bor. De bostadsrättsföreningar som har möjlighet att ladda bilen kommer att vara mer populära jämfört med dem där det inte är möjligt.

Vi hjälper bostadsrättsföreningar att installera laddstolpar och laddboxar till sina boende på ett kostnadseffektivt sätt och som gör det rättvist för de som har elbil och de som inte har det.

Vi erbjuder laddlösningar där man kan mäta förbrukningen för varje laddsession vilket gör alla kan bli debiterad för faktisk förbrukning. Identifiering kan ske genom exempelvis RFID-tag. Det är även möjligt att öppna upp för gäster att ladda sin elbil mot en avgift.

Flertalet laddstolpar eller laddboxar kräver mer än bara ström ut till ett uttag. När alla uttag används går det åt enorma mängder energi och detta kan öka era kostnader. Genom att använda smarta laddboxar är det möjligt att balansera effekten så att alla får ladda lika mycket, oavsett hur många som laddar och utan att det påverkar ens kostnad för elabonnemanget.

Vi ordnar allt från idé till installation av

solceller.

Stärk din miljöprofil till marknadsmässiga priser med

grön el!

Gör kostnadsbesparingar genom att övervaka

anläggningen.