Sollån eller Hållbarhetslån kan vara en lösning vid din investering

Hållbarhetshetslån

Behöver du låna pengar för en klimatsmart energilösning?

Vill du investera i solceller, laddstolpe, värmepump eller jordvärme. Då kanske Sparbanken Skånes Hållbarhetslån eller Sollån är något för dig.

Vi på Skånska Energi och Energilösningar jobbar aktivt för att minska miljöpåverkan och för att få fler att välja grönt elavtal och även investera i klimatsmarta energilösningar.

Kanske Sparbanken Skånes Hållbarhetslån eller Sollån är något för dig? Ger dig en möjlighet att investera i effektiva energilösningar. För du kanske vill installera solceller, laddstolpe till elbilen, värmepump eller en anläggning med jordvärme/-kyla? Eller så vill du kombinera olika hållbara energilösningar? Som du redan vet kan vi på Skånska Energi och Energilösningar hjälpa dig med allt, från grönt elavtal till avancerade system. 

Sollån

Funderar du på att investera i solceller? Med solpaneler sänker du dina elkostnader och med Sparbanken Skånes Sollån får du en förmånlig ränta, även om du inte väljer solceller från oss, Skånska Energilösningar. Lånebelopp från 30 000 till 350 000 kronor.

Allt börjar med en offert från oss

För att få Sparbanken Skånes hållbarhetslån vill de att du:

1) har en offert från oss gällande din installation av energilösningar

2) att du är eller planerar att bli bolånekund hos Sparbanken Skåne

Efter att du skickat in din intresseanmälan till Sparbanken Skåne kontaktar de dig.

Läs mer om Hållbarhetslånet

Här hittar du allt om Sollånet.