02 feb 2018

Hållbar fakturering med Kivra

Nu har du som kund till Skånska Energi möjlighet att ta emot dina fakturor från oss digitalt. Sedan 1 februari 2018 är Skånska Energi anslutna till Kivra som är en tjänst för digital post från företag och myndigheter.

Kivra är en digital brevlåda som ersätter pappersdokument. Över 1 300 företag är anslutna till tjänsten, bland andra Försäkringskassan, Collectum och Skatteverket. I Sverige finns det snart två miljoner anslutna användare. Tjänsten är kostnadsfri, säker och dessutom riktigt bra sätt om man vill hjälpa till att minska klimatpåverkan!

Hur fungerar det?
Du som är ansluten till Kivra kommer automatiskt få din faktura från oss till din digitala brevlåda i Kivra istället för på papper. Har du valt att betala dina fakturor via e-faktura eller e-post faktura kommer du så klart att fortsätta betala dina fakturor på det sättet. Väljer du att inte ansluta dig till Kivra kommer du även fortsättningsvis att få dina pappersfakturor med posten.

Hur ansluter jag mig till Kivra?
Det finns två olika sätt att få tillgång till Kivra; antingen via hemsidan www.kivra.com eller genom att ladda ner Kivras app.

Genom ww.kivra.com
• Surfa in på www.kivra.com
• Klicka på ”Registrera dig” längst upp till höger
• Fyll i ditt fullständiga personnummer, e-postadress och mobiltelefonnummer
• Klicka på ”Aktivera brevlåda”.

Genom appen
• Klicka på ”App Store” om du har en iPhone eller på ”Google App” om du har en Android
• Sök efter ”Kivra” i sökfältet, klicka på ”Hämta” och därefter på ”Installera”
• Klicka på ”Öppna” och därefter på ”Kom igång med Kivra”
• Fyll i ditt fullständiga personnummer, e-postadress och mobiltelefonnummer
• Klicka på ”Aktivera brevlåda”.

När din digitala brevlåda är aktiverad kommer du att få en e-postavisering när du får en faktura från oss i Kivra. Registrerar du även in ditt kontonummer i Kivra kan du med enkelt knapptryck betala era fakturor direkt i Kivra.

Om du har frågor, kontakta Kivras support på 0770-45 70 00 eller mejla till support@kivra.com.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Kundservice
Tel: 046-507 00
E-post: kundservice@skanska-energi.se

Kort om Skånska Energi AB
Skånska Energi är en oberoende energikoncern som erbjuder klimateffektiva helhetslösningar inom energiområdet till konsumenter, företag och offentliga organisationer. Verksamheten består av fyra områden: Produktion, Elnät, Elhandel och Energilösningar. Dessa områden samverkar för att uppnå den gemensamma målsättningen att all kraftproduktion, all levererad el och alla de energilösningar vi tillhandahåller ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor.

Skånska Energi driver egen småskalig och kostnadseffektiv elproduktion i vatten- och vindkraftverk. Elnätet är beläget norr och öster om Lund och består huvudsakligen av markförlagd kabel för att säkra elleveranserna. Skånska Energi levererar 100 procent förnybar el inom och utom det egna elnätet och är en ledande aktör inom klimateffektiva energilösningar.

Skånska Energi B-aktie handlas på Nasdaq First North Stockholm. Certified Adviser är Erik Penser Bank.

För mer information om Skånska Energi, besök gärna www.skanska-energi.se.