Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster

Skånska Energi producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga, effektiva energilösningar till privatpersoner och företag.

Skånska Energi är en energikoncern med huvudkontor i Södra Sandby i hjärtat av Skåne. Skånska Energi har den uttalade målsättningen att all el som kunderna köper och samtliga energiprojekt som koncernen driver ska ha sitt ursprung i förnybara energikällor – 100 % sol och vatten.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Här lägger vi upp våra lediga tjänster.

Skånska Energi söker innesäljare

Skånska Energi söker en innesäljare som är social, driven och prestigelös. Är du relationsskapande och ansvarsfull person som gillar att arbeta med människor, försäljning och service? Då är jobbet som innesäljare hos oss något för dig! 

Vad kan Skånska Energi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett jobb där du verkligen gör skillnad för våra kunder. Skånska Energi är ett mindre företag med korta beslutsvägar där du arbetar både självständigt såväl som i grupp. Du blir en del av vår marknads- och försäljningsavdelning, som i dag består av åtta personer. I din vardag arbeta du tätt ihop med kundservice, elhandel samt företagsförsäljning. Arbetsdagarna innehåller varierande arbetsuppgifter och tempo. Vidare ser vi att du är en kreativ person med positiv attityd som vill bli en del av oss!

Ditt nya jobb

I rollen som innesäljare på Skånska Energi i Södra Sandby ingår främst att ha telefon- och mejlkontakt med våra privatkunder och mindre företag. Du hanterar både befintliga och nya kunder. Som person tar du egna initiativ och är omtänksam, lyhörd och ansvarsfull. Förutom att vara innesäljare avlastar du även vår kundservice vid behov. Med vår starka lokala förankring får du en relationsskapande och ansvarsfull roll med utvecklingspotential. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Uppsökande försäljning via telefon både mot befintliga och nya kunder.
• Ansvar för försäljningen mot privatkunder.
• Bygga och förvalta kundrelation.

Vem söker vi?

Vi söker dig som framför allt är en social och prestigelös person som motiveras av att bli en personlig el-kontakt för våra kunder. Du har erfarenhet och trivs med att arbeta med försäljning och kundkontakt över telefon. Som person är du driven, lösningsfokuserad, självgående och gillar att ta egna initiativ. Du älskar försäljning och drivs av goda resultat. Har ett strukturerat arbetssätt och tar stort ansvar över dina arbetsuppgifter.

Din profil 

• Du har några års erfarenhet telefonförsäljning
• Du har goda kunskaper i Office-paketet samt affärssystem.
• Du kan uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Plus i kanten

• Det är en fördel om du har någon erfarenhet från energibranschen men inget krav.

Om Skånska Energi

Skånska Energi producerar och levererar förnybar energi och klimatvänliga, effektiva energilösningar till privatpersoner och företag. Företaget har sitt säte i Södra Sandby i hjärtat av Skåne och är ett företag med 100 % grön el och klimatsmarta energilösningar.
Våra värderingar står inte bara på hemsidan utan det är något vi arbetar efter varje dag.  Med stort fokus på kunden vill vi utvecklas och sprida energi.

Din ansökan

Du ansöker genom länken
Inför den här rekryteringen samarbetar vi med Kraftringen HR-specialist och deras rekryteringssystem Teamtailor.

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 2020-03-27

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Karin Holm, Marknads- och försäljningschef på tel. 046-507 95 eller mail karin.holm@skanska-energi.se
Har du frågor om din ansökan kontakta Arian Pasoma rekryteringsspecialist på tel. 0730-68 41 67
Skånska Energi gör bakgrundskontroller samt alkohol- & drogtest på slutkandidat inför anställning. 

Notera att vi enbart tar emot ansökningar från vår hemsida samt att vi vänligt men bestämt avsäger oss samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.


Välkommen med din ansökan!

Läs mer om Skånska Energis verksamhet och om våra

affärsområden.

Här hittar du våra publicerade pressmeddelanden och

nyheter.

Vi arbetar strategiskt med hållbarhets- och

miljöfrågor.