15 dec 2020

Julklappstips för extra energi

HUI Research har utsett stormköket till årets julklapp. Men för alla som redan har ett kommer här några extra energigivande klappar som passar fint just i år!

1. Huvudkudde

En god sömn är avgörande för hur vi mår och orkar på dagarna. Ge bort en riktigt lyxig huvudkudde.

2. Inomhusdrivbänk

En liten drivbänk för inomhusbruk är den perfekta klappen till den som vill komma igång med den egna odlingen av gröna energikällor redan i vinter.

3. Träningsredskap

Känner du någon som har svårt att hålla igång – inspirera med ett par snälla hantlar, en mjuk yogamatta och ett lagom ansträngande träningsprogram.

4. Vattenflaska

Glömmer vi att dricka blir vi trötta. Men köpevatten i petflaska behöver inte vår planet mera av. En rejäl, återanvändbar och personlig vattenflaska är en uppskattad klapp.

5. Självhjälpsbok

Din julklappsmottagare må vara hur skeptisk som helst, men med ett nytt år framför oss och ett extremt utmanande år bakom oss kan vi alla behöva lite extra vägledning.

6. Hobbymaterial

Öppna upp för kreativitet och nya infall. Att arbeta med händerna ger dessutom lugn och harmoni. Gör ett inspirerande paket med exempelvis olika garner och stickor eller målarböcker och färger. (Ja, passar även till vuxna!)

7. Upplevelser tillsammans. Och kramar!

Nu är det läge att tänka efter vad du vill göra med vem när pandemin är över. Ge bort en fika med mormor, ett biobesök med brorsbarnen, en konsert med farfar, en kryssning med moster. Rita och skriv – berätta hur mycket du saknat alla du inte träffat. Krambiljetter kan mycket väl bli årets mest uppskattade julklapp!

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning