Elavtal och energilösningar för alla företag

Vi hjälper alla företag med elavtal och energilösningar

Med personlig service erbjuder vi elavtal och effektiva energilösningar anpassade för just din verksamhet. 

Med lång erfarenhet av elbranschen anpassar vi våra elavtal för företag så att de passar allt från småföretag och lantbruk upp till stora tillverkande industrier.

Skånska Energi hjälper dig att få kontroll på elförbrukningen och att sänka energikostnaden för företaget. Utan några extra kostnader får ni 100 % svensk förnybar el, som bidrar ert företag till ett mer hållbart samhälle. Våra säljare ger dig råd och offert anpassad för just din verksamhet. Har du ett mindre företag, under 150 000 kWh/år, kontaktar du vår kundservice.

Skånska Energi erbjuder även kompletta energilösningar som passar just ditt företag! Är du intresserade av ett elavtal kombinerat med solceller eller kombinerat med en geoenergilösning? Eller vill du veta hur du säljer företagets egenproducerade överskottsel till oss? Vi hjälper dig och ditt företag! Du får en personlig kontakt som kartlägger er energianvändning och ta fram en långsiktig lösning.

Kontakta oss på Skånska Energi och Skånska Energilösningar

Kontakta Skånska Energi

Företagssäljare

046-507 00 kundservice@skanska-energi.se

Kontakta Energilösningar

Johan Skalin

Försäljningschef Skånska Energilösningar

046-12 00 24 eller 042-311 61 30 (växel) johan.skalin@skanskaenergilosningar.se

Elförbrukning upp till 300 000 kWh/år

Här är våra 5 viktigaste tips till dig som ska välja elavtal till det mindre företaget, med en årsförbrukning under 300 000 kWh.

Förbrukning under 300 000 kWh/år

Elförbrukning mer än 300 000 kWh/år

För företag med en elförbrukning över 300 000 kWh/år hjälper vi till att skräddarsy elavtalet för företagets bästa. Det kan vara att sprida riskerna och säkra elpriset över tid.

Förbrukning mer än 300 000 kWh/år

Smarta energilösningar

Som företag kan du minska ditt klimatavtryck samtidigt som du minskar dina driftskostnader. Vi hjälper dig hitta den smartaste energilösningen!

Energilösningar för företag och fastigheter

Intressanta och smarta lösningar

Vi delar med oss av kunskap, allt för att du ska göra smarta val för ditt företag. Här finns några av alla intressanta blogginlägg som ger utökad kompetens.

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg