Skräddarsytt elavtal för det större företaget

För företag med en årsförbrukning på mer än 300 000 kWh

Hur stor elförbrukning har ditt företag om året? Hamnar du över 300 000 kWh räknar vi på Skånska Energi dig som ett större företag. Vi hjälper gärna dig att skräddarsy elavtalet för företagets bästa, att sprida riskerna och säkra elpriset över tid.

För oss är en nära relation till våra företagskunder inte bara en självklarhet, utan även en konkurrensfördel. Som ett lite mindre elhandelsföretag kan vi ge alla lite mer personlig service och ägna var och en lite mer uppmärksamhet.

Skräddarsydda företagslösningar

Vår utgångspunkt är inte att sälja så många kilowattimmar, megawattimmar eller gigawattimmar el som möjligt, utan att ge varje företag sitt bästa elavtal. Kan vi bidra till att våra kunder gör fler hållbara och klimatsmarta val, minskar sin elförbrukning och sparar pengar så gör vi det med glädje.

Vill du ha en offert? Fyll i formuläret till höger och ange din årliga elförbrukning så hör vi av oss till dig.

Vi på Skånska Energi erbjuder också klimatsmarta, förnybara energilösningar såsom solceller, geoenergi, värmepumpar, komfortkyla, laddstationer med mera. Kanske är en investering i solceller bästa sättet att minska företagets elkostnader på sikt? Vad innebär det i så fall för elavtalet? Vi hjälper dig och ditt företag med allt som rör energi. 

Portföljförvaltning

För företag med ännu lite större elförbrukning, säg från cirka 1 GWh/år och uppåt, erbjuder vi även så kallad portföljförvaltning. Portföljförvaltning innebär att vi verkligen skräddarsyr elavtalet. Vi erbjuder unika, anpassade avtalslösningar och bevakar löpande elmarknaden för företagets räkning.

I grunden är portföljförvaltning ett rörligt elavtal med särskilda prissäkringar efter företagets behov. Syftet är att trygga elpriset över tid och hålla elkostnaderna så låga som möjligt för företaget.  

Så här går det till:

  • Vi sätter tillsammans en strategi för företagets elinköp.
  • Vi köper in el till företaget vid olika tidpunkter med hänsyn till behov, önskad risknivå och prisförutsägbarhet. En del företag använder mer el sommartid, andra vintertid, till exempel. Skräddarsydda elinköp kan göra stor skillnad för totalkostnaden.
  • Vi bevakar elmarknaden för företagets räkning med regelbundna avstämningar och förändringar, utifrån företagets behov och elmarknadens svängningar.
  • Vi ger löpande uppdaterade rapporter, marknadsinformation och riskbedömningar.
Blogginlägg: Portföljförvaltning säkrar elen till ditt företag

Få en offert på elhandelsavtal!

Fyll i formuläret och ange beräknad årliga elförbrukning. En av våra säljare kontaktar dig inom kort.

Ja tack, vi vill ha en offert på elavtal

Företagssäljare

Kontakta oss och prata med en säljare

046-507 00 kundservice@skanska-energi.se

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Här hittar du alla viktiga dokument ochavtalsvillkor.

Avtalsvillkor och blanketter

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg