17 feb 2021

Fem fördelar med en personlig el-kontakt

Hos Skånska Energi får du alltid en personlig elkontakt. Blir det Lisbeth Balint får du några fina utflyktstips på köpet.

Vi vet. Det är inte lätt att hitta rätt elavtal. Löften och erbjudanden finns det många, men inte alla håller vad de lovar. Inte heller är det lätt att hitta rätt elbolag. Alla aktörer är tyvärr inte ärliga och seriösa, och även bland dem som är: hur lätt är det att få personlig hjälp från någon som är kunnig?

Hos oss på Skånska Energi får du alltid en personlig el-kontakt, till exempel Lisbeth Balint, som hjälper dig jämföra elavtal och ger fri rådgivning om allt som rör energi.

Fem fördelar med en personlig el-kontakt hos Skånska Energi

1) Direkt och personlig kontakt.

När du ringer till Skånska Energi kommer du alltid direkt till vårt kontor i Södra Sandby (utanför Lund) och du får alltid prata direkt med en riktig människa i vår kundservice. Som din personliga el-kontakt kan du också kontakta Lisbeth direkt på telefon eller mejl.

2) En ärlig jämförelse

Som din personliga el-kontakt hjälper Lisbeth dig jämföra olika elavtal och bolag och förklara alla begrepp. Tillsammans tittar ni på jämförspriset, där alla kostnader ingår och du ser vad du verkligen får betala. Då får du till exempel se vilka dolda avgifter som brukar finnas för ”el till inköpspris” och liknande.

3) Schysst Elhandel

Skånska Energi är certifierat för Schysst Elhandel. Det innebär att vi uppfyller branschens krav på ärlighet och tydlighet. Bara 28 av 140 elhandelsföretag gör det. Schysst elhandel = trygghet.

4) Gratis rådgivning

Lisbeth sätter sig snabbt in i din energisituation och dina behov och ger kostnadsfri rådgivning om din energi och ditt elavtal. Till exempel hur du kan spara energi och minska dina kostnader.

5) Tips på klimatsmarta energilösningar

Vägg i vägg med Lisbeth på vårt kontor sitter experter på solceller, värmepumpar och laddlösningar. Lisbeth berättar om vilka energilösningar som kan passa just dig.

Alltid 100 % svensk grön el

Vi skulle kunna lägga till en punkt 6 här: hos Skånska Energi får du alltid 100 % svensk grön el från vattenkraft, och vi erbjuder bara 100 % förnybara energilösningar. Men det är ju så självklart – eller hur?

Lisbeths utflykts-BONUS!

Med Lisbeth Balint som din personliga el-kontakt får du en sak till, direkt från henne själv: tips på bra utflykter i Skåne. Förra sommaren gjorde nämligen Lisbeth 150 olika utflykter till de mest olika platser och ställen, så hon vet vad hon talar om. Det är bara att fråga! Ring henne på 046-507 15.

Läs mer om Lisbeth, hennes utflykts-challenge och tankar om sitt jobb i den här intervjun på vår blogg.

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning