Spetskompetens inom smarta och effektiva energilösningar

Skånska Energilösningar - en del av Skånska Energi

Skånska Energilösningar SELAB AB är ett bolag Skånska Energi äger tillsammans med HP Borrningar i Klippan AB. Här har vi samlat all vår spetskompetens inom klimatsmarta energilösningar såsom värmepumpar, solceller och laddboxar.

Inom Skånska Energilösningar, som Skånska Energi AB och HP Borrningar i Klippan AB äger, har vi samlat spetskompetens inom följande smarta energilösningar:

  • Värmepumpar
  • Solceller
  • Elbilsladdning
  • Batterilagring
  • Geoenergi
  • Service

Till vår hjälp när det gäller borrningar anlitar vi HP Borrningar i Klippan AB, som är delägare i Skånska Energilösningar. De är en helhetsleverantör av borrtjänster och är en av de mest kompletta aktörerna i södra Sverige. Kärnverksamheten i HP Borrningar är allt inom grundvattnets kretslopp: att borra och koppla brunnar för bevattning och dricksvatten, bergvärme och entreprenad inom olika borrningsuppdrag 

Skånska Energilösningar

Vi erbjuder klimatvänliga energilösningar i såväl större kommersiella fastigheter som mindre villor och allt däremellan. Vi kan värme, kyla, solceller, laddstolpar, batterilagring och geoenergi – och vi skräddarsyr efter dina behov.

Med två IVT Center i Skåne, Södra Sandby och Helsingborg, erbjuder vi ett helhetskoncept gällande installation och service. 

Vi arbetar med försäljning, installation och service av värmepumpar, och levererar unika energilösningar med värme och kyla till företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Läs mer om HP Borrningar i Klippan Skånska Energilösningar

Kontakta oss

Skånska Energilösningar

046-12 00 24 eller 042-311 61 30 info@skanskaenergilosningar.se

Här hittar du alla viktiga dokument ochavtalsvillkor.

Avtalsvillkor och blanketter

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg

Dag för smarta energilösningar! Kontakta Skånska Energilösningar.

Kontakta Skånska Energilösningar