27 maj 2020

Kostnadsfritt webbinarium: bli mer självförsörjande på el

Hur möter vi framtiden och blir mer självförsörjande på el? Den frågan är temat för vårt webbinarium i Flyinge måndagen den 15 juni.

Temat har många infallsvinklar som vår eminenta panel kommer att utveckla med hjälp av moderatorn Olof Engvall. Det här är ett webbinarium som vänder sig såväl till dig som privatperson som till företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar – allt som krävs är att du är nyfiken på framtiden! Boka in måndagen den 15 juni kl 09:00-09:40.

Under och efter panelsamtalet har du möjlighet att ställa frågor till panelen om allt som rör klimatsmarta energilösningar, finansieringslösningar och hur det fungerar på riktigt att producera sin egen energi. Ta chansen att öka dina kunskaper och få råd och tips!

Vårt webbinarium är kostnadsfritt och du anmäler dig här

Anmälan är stängd

Använd YouTube-länken

På måndag den 15 juni startar vi klockan 09:00 och slutar cirka 09:40.
Du använder denna länk: https://youtu.be/VwlXm33GzUM
Eftersom det är via YouTube behöver du inte tänka på vare sig kamera eller mikrofon.

Ställ frågor – nu eller under webbinariet

Ställ dina frågor redan nu eller under webbinariet genom att använd denna mejladress:tavling@skanska-energi.se

För din kännedom: Evenemanget arrangeras av Flyinge AB i samarbete med Skånska Energi, därför använder vi en mejladress som tillhör Skånska Energi.

VÅR PANEL

Anders Grane, Verksamhetschef på Flyinge AB

Anders är en hästkille som under åren gått från dagligt arbete med hästar till byggnadsminnesmärkta fastigheter och de utmaningar det innebär att driva en anläggning med anor från 1600-talet. Anders berättar om Flyinges satsning på bergvärme för att minska kostnader och miljöpåverkan och förbättra arbetsmiljön.

Anders Möller, vd Skånska Energi

Som leverantör av både el och klimatsmarta energilösningar hjälper Skånska Energi dig att ta ett helhetsgrepp om din klimatsmarta framtid. Skånska Energi har 100 % grön el, värmepumpar, solceller, laddlösningar, geoenergi, värme och kyla i portföljen. I koncernen ingår även bolagen Skånska Energilösningar och Värmepumpsservice No 1. Anders Möller har mångårig och rik erfarenhet av energibranschen såväl lokalt som nationellt. 

Helena Björkman, bankchef Sparbanken Skåne

Helena Björkman är bankchef på Sparbanken Skåne och ansvarar för kontoren i Eslöv, Hörby, Höörs och Svalövs kommuner. Hon bor på en gård där familjen driver ett lantbruksföretag och hon har ett brinnande intresse för sport. Sparbanken Skåne är en skånsk sparbank som drivs utifrån grundläggande sparbanksvärderingar, där beslut fattas nära kunden. Hållbarhet, engagemang och långsiktiga relationer är kärnan i banken – som sedan ifjol endast använder närproducerad el från Sparbanken Skånes Solcellspark. En investering i framtiden! 

Fredrik Persson, fyrspannskusk på Stenshill i Flyinge

Att påstå att Fredrik Persson har sina rötter i Flyingebygden är ingen överdrift. Han är sjätte generationen i sin familj på gården Stenshill norr om byn. Här driver han med hustrun Helena en mångsidig verksamhet med fokus på utbildning av kuskar och utveckling av hästar – samtidigt som Fredrik siktar på världstoppen i fyrspannskörning.
Fredrik berättar om hur Stenshill valt grön el och satsat på solceller och värmepump för att bli mer självförsörjande på el och energi.

Vår moderator: Olof Engvall, Head of Investor & Public Relations Inwido

Många känner igen kommunikationsproffset Olof Engvall från tiden som journalist på Sveriges Television och Dagens Industri. Idag är Olof chef för pr-frågor och investerarrelationer hos börsnoterade fönsterbolaget Inwido. Olof har också bland annat arbetat med kommunikationsfrågor hos Readsoft, Skånska byggvaror och Resurs Bank. Privat är Olof Engvall en hängiven energijägare med personlig erfarenhet av vindenergi, geovärme, solceller och elbilar.

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Dag för smarta energilösningar! Kontakta Skånska Energilösningar.

Kontakta Skånska Energilösningar