2 okt 2018

Rosa och grönt är fint tillsammans!

Teckna ett Gåvoavtal med 100 % grön el så skänker vi en gåva till den organisation du väljer. En av dem är Cancerfonden, vars kampanj Rosa bandet samlar in pengar till cancerforskningen hela oktober. Rosa och grönt är fint tillsammans!

Höstlöven får ursäkta, för i oktober varje år färgas Sverige rosa. Under hela månaden har Cancerfonden sin kampanj Rosa bandet för att samla in pengar till cancerforskning och sprida kunskap om sjukdomen.

Välj grön el och bidra till Rosa bandet

Här är en rosa och grön kombination från Skånska Energi: teckna ett Gåvoavtal med 100 % grön el hos oss så skänker vi en gåva till Rosa bandet. 
  • Skånska Energi säljer bara 100 % grön el, och du som tecknar nytt elavtal med oss kan välja att teckna ett Gåvoavtal. Då skänker vi en summa pengar till Rosa bandet/Cancerfonden. Erbjudandet gäller inte bara i oktober utan året om.
  • Andra organisationer du kan välja är Barncancerfonden, Barndiabetesfonden och Världsnaturfonden. (Summan vi skänker varierar mellan 200 och 600 kronor beroende på vilket avtal du väljer.)
  • Du får ett prisvärt elavtal och bidrar både till mer förnybar energi och till cancerforskningen eller till ett annat gott ändamål.

Så här gör du:

Mer information om Skånska Energis elavtal och om våra Gåvoavtal finns på vår hemsida. Läs mer och teckna ditt Gåvoavtal här.

Bröstcancer fortsätter öka

Varje år får cirka 60 000 personer i Sverige ett cancerbesked. Av dem är närmare 8 000 kvinnor som får beskedet bröstcancer. Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor och den fortsätter öka.

80 % botade ska bli 100

Samtidigt blir allt fler botade från bröstcancer. Genom att fler fall upptäcks tidigt och genom att behandlingsmetoderna har blivit bättre botas idag cirka 80 % av alla som drabbas.

Målet är förstås att 80 % ska bli 100 %, och nu kan du genom Rosa bandet bidra till forskningens fortsatta framsteg – samtidigt som du väljer 100 % grön el.

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal