7 dec 2018

Skånska Energi prisat som inspiratör för hållbarhet

Varje år uppmärksammar GreenMatch några av årets mest inspirerande röster för hållbarhet. I år vann Skånska Energi utmärkelsen “Inspiratör för hållbarhet 2018” inom hållbar energi.

För fjärde året i rad visar GreenMatch upp sin lista på de 40 personer, organisationer eller nätverk som under året utmärkt sig i sitt digitala arbete för att inspirera till hållbarhet. GreenMatch är en webbplats som jämför pris och kvalitet på gröna energikällor i hela Sverige. 

-Vi är stolta och jätteglada över att ha vunnit utmärkelsen "Inspiratör för hållbarhet 2018" och att få vara med bland så många andra inspirerande aktörer. Vi ser utmärkelsen som ett fint kvitto på vårt arbete för hållbarhet och på det stora engagemanget hos våra medarbetare. Nu får vi extra kraft att jobba vidare och sprida ännu mera god energi till våra besökare, läsare och kunder, berättar Karin Holm marknads- och kommunikationschef.

GreenMatchs motivering 

Efter en extra varm sommar vill GreenMatch belysa de aktörer som aktivt inspirerar andra till att göra skillnad för en mer hållbar framtid. Under varje kategori; vardag, mode, mat, energi samt klimat och miljö, presenteras olika inspiratörer.

GreenMatchs motivering till Skånska Energis vinst lyder:

Skånska Energi är en av årets inspiratörer som inspirerar genom att utbilda. De är ett företag som arbetar med att producera förnybar energi, och leverera klimatvänliga energilösningar till företag och privatpersoner. Deras blogg är fylld med kontinuerliga uppdateringar om vad som är värt att veta om förnybar energi. I deras inlägg får du bland annat förklaringar på hur förnybar energi fungerar och fördelarna med det. Du kan också ta del av andra intressanta inlägg relaterade till klimataktuella ämnen.

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal