7 sep 2022

Som schysst elhandlare säger vi inte upp bundna elavtal

Vi är inte en av de elhandelsbolag i Sverige som enligt Sveriges Radio Eko ser över möjligheten att säga upp fleråriga bundna elhandelsavtal. Som Schysst elhandlare ska våra kunder känna sig trygga i sitt val.

Enligt Sveriges Radio Ekonyheter utreder elbolag den juridiska möjligheten att avbryta bundna elhandelsavtal med hänvisning till klausulen ”force majeure”, det vill säga en oförutsedd händelse. Vi på Skånska Energi är certifierade som schysst elhandlare och har därför inte för avsikt att avsluta våra kunders bundna elavtal.

Vi rekommenderar dig att följa utvecklingen på vår blogg och i dagspress.

Vi fortsätter att rapportera om elmarknaden, aktuella ämnen och andra energitips, allt för att ge dig som läsare kännedom, insikt och förståelse för energibranschen. För med mer kunskap kan du fatta beslut som passar dig bäst.

Vår rekommendation är att du följer utvecklingen här på vår blogg och i dagspress. Vi uppdaterar så snart vi vet mer. 

Högt tryck på kundservice

Vi ber om överseende att vi inte återkopplar till dig som kund, lika snabbt som vanligt. Anledningen är ett högt tryck på kundservice då många kunder vill komma i kontakt med oss med tanke på allt som händer inom elmarknaden.
Vi ber om överseende om du som kund får vänta längre i telefonkö än vanligt eller att återkoppling på ditt mejlärende dröjer. Tack för din förståelse!