8 mar 2019

Våga se en tiger i ögonen

Våga se en tiger i ögonen – och bidra till en hållbar värld. Teckna ett Gåvoavtal med 100% grön el hos oss, så skänker vi en gåva till Världsnaturfonden WWF.

Våga se en tiger i ögonen. Eller en bergsgorilla, eller en orangutang. Eller en elefant eller en noshörning. Det kan du nämligen med gott samvete göra om du bidrar till Världsnaturfonden WWF:s arbete. 

Ännu bättre: om du tecknar ett Gåvoavtal med 100% grön el hos Skånska Energi, bidrar du till WWF och till en hållbar värld med mer förnybar energi samtidigt.

Välj grön el och bidra till WWF

  • Skånska Energi säljer bara 100 % grön el. Du som tecknar nytt elavtal med oss kan välja ett Gåvoavtal, så skänker vi en summa pengar till den organisation du väljer.
  • Du kan välja bland Världsnaturfonden WWF, Rosa bandet/Cancerfonden, Barncancerfonden och Barndiabetesfonden. 
  • Summan vi skänker varierar mellan 200 och 600 kronor beroende på vilket avtal du väljer. Du får alltid ett prisvärt elavtal samtidigt som du bidrar till mer förnybar energi och till ett gott ändamål.

Kampanjen är avslutad

FAKTA: WWF

  • WWF arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och driver framgångsrika bevarandeprojekt för ett flertal starkt hotade djurarter. WWF arbetar för att skapa en framtid där människan lever i harmoni med naturen
  • Stöder du WWF kan du även ta ett dopp i Östersjön i sommar och känna att du bidrar till att vårt närmaste innanhav mår bättre. Eller göra en promenad i skogen och glädas åt att du bidrar till ett hållbart skogsbruk. WWF driver projekt i mer än 100 länder över hela världen, också i Sverige och Norden.
  • WWF är en helt ideell och obunden organisation. Verksamheten finansieras till största delen med gåvor från allmänheten.

Läs mer om vad WWF gör och hur du kan bidra på WWF Sveriges hemsida.

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal