3 apr 2019

GEOkomfort: Geoenergi med finansieringen klar

Med GEOkomfort får du värme och kyla till din fastighet från förnybar geoenergi i marken - utan att behöva tänka på finansieringen. Billigare och klimatsmartare är fjärrvärme, perfekt för bostadsrättsföreningen.

Vad är GEOkomfort?

  • GEOkomfort är en fullservicelösning där vi på Skånska Energilösningar finansierar, bygger och sköter en geoenergianläggning. Du och din bostadsrättsförening eller fastighet får förnybar värme och kyla till ett avtalat pris under en viss avtalstid. 
  • GEOkomfort är en 100% förnybar energilösning baserad på geoenergiteknik. Elen som driver anläggningens värmepumpar kommer från förnybar vattenkraft.
  • GEO står för geoenergi och komfort står för bekvämlighet. Bekväm geoenergi. Vad är bekväm geoenergi då? Jo, det är att både göra besparingar och få ett mer miljövänligt alternativ till fjärrvärme, olja och gas – och samtidigt själv slippa investeringskostnaden.

En av våra kunder berättar

En av de bostadsrättsföreningar som valt GEOkomfort är Brf Iföhus i Bromölla med 64 lägenheter i fem hus.

– Att slippa investeringskostnaden i en period med flera stora renoveringar i våra hus var ett viktigt argument för oss, berättar ordförande Sten Svensson.

– Vi räknar med att minska våra kostnader med cirka 40 000 kronor om året. Framför allt slipper vi oroa oss för framtida prishöjningar på fjärrvärmen.

Läs mer om Brf Iföhus GEOkomfort-resa här

Vill du veta mer?

Läs mer om GEOkomfort här. 

Kontakta Anders Unger, vd Skånska Energilösningar om du vill veta mer.

Telefon: 046-507 31
Mejl: anders.unger@skanska-energi.se

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal