2 maj 2023

Nyhet! Personifiera din hemvy i appen!

Nu kan du personifiera din hemvy i appen. Välj vilka moduler du vill se – allt från spotpris och väder till styrningar du aktiverat och information från din solcellsanläggning. Våra aktuella nyheter finns såklart fortfarande kvar, och även de smarta snabblänkarna som gör det enkelt för dig att använda appen.

Get Bright heter företaget som skapat plattformen till vår nya app. Nu har det blivit dags att utveckla och förbättra appen. Skånska Energi blir första företaget bland Get Brights kunder att lansera den nya hemvyn, vilket vi är väldigt glada för!

– Vi lyssnar på våra kunder och försöker alltid uppfylla deras önskemål så mycket som möjligt. Ett av dessa önskemål har varit att kunna se olika favoriter direkt i hemvyn. Till exempel dagens spotpris, väder, förbrukning, styrningar som kunden aktiverat och information om solcellsproduktionen. Det är verkligen roligt att vi som första elbolag med Bright-appen kan lansera denna nya funktion i vår app. Förhoppningen är att fler börjar använda appen och får stor nytta av den, säger Karin Holm marknadsansvarig för Skånska Energi.

Samtliga funktioner i appens övriga menyer är precis som tidigare, det är endast hemvyn som förändras. Du kan alltså fortfarande se dina fakturor, dela appen inom familjen, analysera och jämföra förbrukning, kostnader etc mellan månader och år på samma sätt som i dag.

Lanseras i början av maj

Den nya hemvyn lanseras den 3 maj, och du hittar den där appar finns. Det kan ta lite tid innan den nya hemvyn uppdaterats i din app, ibland upp till ett par dagar.

Har du inte laddat ner appen än? Gör då som majoriteten av Skånska Energis kunder, ladda ner appen – och varför inte redan idag? Sök på Skånska Energi där appar finns, du loggar säkert in med ditt BankID.

Ladda ner appen i dag!

Läs mer om appens olika funktioner! Ladda ner appen!