9 jul 2020

Ny energi: gå en kurs hos Medborgarskolan – 20 % rabatt för Skånska Energis kunder

Under våren har vi tipsat dig inte bara om smarta elavtal utan också om hur du får in ny energi i livet. Hur du tar tag i träning, sömn- och matvanor och mycket annat. Nu vill vi ge dig ett extra fint erbjudande.

Bäst av allt tycker vi den där nya, pirrande energin är, den vi får när vi lär oss att behärska något nytt. Oavsett om det är en dans, ett hantverk eller ett nytt språk så händer det något när vi aktiverar kropp och hjärna. Vi får en extra energiinjektionen som gör att vi utvecklas och mår bra. Men tips och goda råd räcker inte alltid hela vägen. Därför har vi, tillsammans med Medborgarskolan, tagit fram ett unikt erbjudande till Skånska Energis kunder. 

Har du alltid drömt om att dansa balett? Grämer du dig över språkkunskaperna du tappade efter skolgången? Eller är du beredd att testa något du aldrig ens kommit på tanken att göra? 

Allt du behöver göra är att gå in på Medborgarskolan och välja en studiecirkel eller distanskurs, så får du som kund hos Skånska Energi hela 20 % rabatt på kursavgiften. Du kan välja mellan dans, språk, sjöliv, konsthantverk, yoga, musik, sång och mycket mer.

Här hittar du aktuella distanskurser.

Här hittar du aktuella studiecirklar. 

Som kund på Skånska Energi har du fått eller får kampanjkoden via vårt nyhetsmejl. När du uppger Medborgarskolans kampanjkod när du anmäler dig får du automatiskt 20 % rabatt. 

Våra vänner på Medborgarskolan ser fram emot att höra från dig. Har du frågor eller vill du anmäla dig direkt via mejl eller telefon?
Hör av dig på 075-241 68 50 eller region.syd@medborgarskolan.se

Erbjudandet gäller endast fysiska och distanskurser som arrangeras i Skåne. Det går inte att kombinera med andra rabatter och gäller inte privatlektioner, yrkes- eller diplomutbildningar. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2020, så anmäl dig idag så är din plats för höstterminen säkrad!

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Hos oss får du alltid enpersonlig el-kontakt

Välj rätt elavtal