Värmepumpar för alla

Vi kan installation och service

Värmepumpsservice No 1 är ett av Skånes ledande företag inom värmepumpar. Vi arbetar med service, installation och försäljning av värmepumpar samt med installation av solceller och laddstolpar.

Vi på Värmepumpsservice No 1, eller VPS som vi säger till vardags, levererar unika energilösningar med värme och kyla till alla, från privatpersoner till små och stora företag, bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Samlad spetskompetens 

Vi arbetar med allt inom klimatsmarta energilösningar. Förutom värmepumpar arbetar vi med installationer av solcellsanläggningar och laddlösningar för eldrivna fordon, till exempel laddboxar och laddstolpar.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att proaktivt, genom hög kompetens och ett genuint intresse för hållbar energi, utveckla och tillgodose såväl kommersiella som privata kunders behov av kostnadseffektiva, klimatsmarta och lokalt producerade helhetslösningar för värme, kyla och energilagring samt erbjuda optimering och märkesoberoende service.

Kvalitativ och prisvärd service och underhåll. Kompetent, duktig och driven personal. Det är Värmepumpsservice No 1.

Ingår i SELAB Gruppen

Värmepumpsservice No 1 i Sverige AB ingår i SELAB Gruppen som ägs gemensamt av Skånska Energi AB och HP Borrningar i Klippan AB. Värmepumpsservice No 1 utgår från Helsingborg och har hela Skåne som arbetsfält.

Mer om Skånska Energi Mer om HP Borrningar

Kontakta oss

Värmepumpsservice No 1

Öppettider: Vardagar kl 08:00–16:30. Lunchstängt 12:00–12:30. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

042-311 61 30 vpservice@skanska-energi.se

Frågor om värmepumpar eller service? Kontakta Skånska Energilösningar

Kontakta oss

Våra kundundersökningar visar att vi harnöjda kunder!

Nöjda kunder

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning