Smarta laddlösningar för bostadsrättsföreningar

Laddstolpar för bostadsrätter

En satsning på laddplatser kan göra din bostadsrättsförening mer attraktiv och öka värdet på lägenheterna. 

Med allt fler laddbara fordon växer också kraven på säker och bekväm laddning hemma vid bostaden. Förväntningarna ökar också på att det finns laddboxar när vi handlar i mat, besöker ett köpcentra, parkerar i centrum eller när vi ska göra andra ärenden med elbilen.

Vi har flera laddlösningar för bostadsrättsföreningar, laddboxar, laddstolpar eller semisnabbladdare. Som leverantörsoberoende aktör och utgår vi alltid från ditt och företagets behov.

Bostadsrättsföreningar

För att vi ska kunna ställa om till en mer hållbar fordonsflotta behövs det fler möjligheter till att ladda elbilen där man bor. De bostadsrättsföreningar som installerar laddboxar kan vara mer populära i framtiden.

Vi hjälper din bostadsrättsförening att installera laddstolpar och laddboxar på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi erbjuder laddlösningar där man mäter förbrukningen för varje laddsession vilket gör att var och en debiteras för sin faktiska förbrukning. Identifiering sker genom exempelvis RFID-tag. Det är även möjligt att öppna upp för gäster att ladda sin elbil mot en avgift.

Flertalet laddstolpar eller laddboxar kräver mer än bara ström till uttaget. När alla uttag används går det åt enorma mängder energi och detta kan öka era kostnader. Genom att använda smarta laddboxar är det möjligt att balansera effekten så att alla får ladda lika mycket, oavsett hur många som laddar och utan att det påverkar ens kostnad för elabonnemanget.

Vi gör gärna kostnadsfritt besök i din bostadsrättsförening! Vill du veta mer? Fyll i formuläret till höger och ange vad du är intresserad av så hör vi av oss till dig.

Bloggtips: Laddstation till bostadsrättsföreningen: det här ska du tänka på

Intresserad av energilösningar för bostadsrätter?

Fyll i formuläret och ange vad du är intresserad av. En av våra säljare kommer att kontakta dig inom kort.

Ja, jag vill veta mer!

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss