Sänk värmekostnaden

Värmepumpar för bostadsrättsföreningar

Med en värmepumpslösning kan din bostadsrättsförening få en besparing på upp till 80% av köpt energi för värme och varmvatten i fastigheten.

Vi skräddarsyr en värmepumpslösning som passar er fastighet bäst. Det kan vara värmepumpar som hämtar energi från mark i form av bergvärme eller grundvatten med tekniken vi kallar geoenergi, alternativt värmepumpar för uteluft eller frånluft. System med värmepumpar för uppvärmning är väl beprövade, driftsäkra och har lång livslängd. Det passar utmärkt för er med fjärrvärme eller gas. Utöver en stor kostnadsbesparing får ni en ett av de mest miljövänliga systemen som finns.

Skånska Energilösningar projekterar och levererar heltäckande och kvalitetssäkrade värmepumpsprojekt för alla typer av bostadsfastigheter. Vi utför alltid en grundlig undersökning av bostadsrättsföreningens värme- och varmvattensystem så att dem mest optimala lösningen kan tas fram från perspektiven energi, miljö och ekonomi.

Vi gör gärna kostnadsfritt besök i din bostadsrättsförening! Vill du veta mer? Fyll i formuläret till höger och ange vad du är intresserad av så hör vi av oss till dig.

Bloggtips: Energiguide till Brf del 1: Tänk helhet och kombinera Bloggtips: Energiguide till Brf del 2: Geoenergi och värmepumpar

Intresserad av energilösningar för bostadsrätter?

Fyll i formuläret och ange vad du är intresserad av. En av våra säljare kommer att kontakta dig inom kort.

Ja, jag vill veta mer!

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg

Vi tänker på dig och miljön. 100% svensk förnybar el!

Ursprungsmärkning

Dag för smarta energilösningar! Kontakta Skånska Energilösningar.

Kontakta Skånska Energilösningar