Säkert och enkelt med laddbox

Så laddar du elbilen hemma

I framtiden har troligen de flesta hushåll en elbil. Redan i dag ser vi hur försäljningen av plugin-hybrider och laddbara bilar skjuter i höjden. Med laddbox blir det både säkert och enkelt att ladda elbilen hemma.

Med fler laddbara fordon växer också kraven på säker och bekväm laddning vid hemmet. Ett vanligt vägguttag ska egentligen bara användas i yttersta nödfall och då med en för ändamålet avsedd laddkabel. Använd därför alltid en laddbox vid hemmaladdning.

Vi är leverantörsoberoende och utgår från dina behov när vi hjälper dig hitta rätt lösning.

Välj en säker lösning!

Som villaägare och förare av ett laddbart fordon kan det vara lockande att bara koppla bilen till ett vanligt uttag. Det är dock inte ett säkert sätt att ladda bilen! De allra flesta vägguttag är inte konstruerade för att klara kontinuerligt uttag av så höga effekter. Den största risken ligger i att kablarna från elskåpet till uttaget inte är dimensionerade för ändamålet. Vi rekommenderar därför en laddbox som är framtagen för för just detta med egen avsäkring i elskåpet och kabel som är anpassad för högre belastning.

Vi erbjuder en laddbox med inbyggt wifi så att du kan styra av/på, timer-förlägga din laddning, lastbalansera laddningen (t ex på vintern). Du kan dessutom registrera alla laddsessioner som görs vilket kan vara bra vid en försäljning av villan då man vill påvisa villans energiprestanda i förhållande till energiförbrukningen. 

Kontakta oss via formuläret till höger för att få hjälp att skräddarsy din optimala laddlösning.

Blogginlägg: Allt du behöver veta om laddbox till din elbil Skånska Energilösningar kontakta oss

Vill du ladda elbilen hemma?

Vi hjälper dig ta fram bästa laddlösningen för dig och din elbil. Fyll i formuläret så kommer en av våra säljare att kontakta dig inom kort.

Kontakta mig - jag vill veta mer!

Kontakta Energilösningar

Johan Skalin

Försäljningschef Skånska Energilösningar

046-12 00 24 eller 042-311 61 30 (växel) johan.skalin@skanskaenergilosningar.se

Här hittar du alla viktiga dokument ochavtalsvillkor.

Avtalsvillkor och blanketter

Läs om intressanta ämnen inom el, energi och hållbarheti vår blogg!

Blogg

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

1