8 jun 2023

Nytt IVT-center med showroom i Höganäs – välkommen in!

Hej Kullabygden, nu är vi här! Välkommen in till Skånska Energilösningars nya IVT-center med showroom i centrala Höganäs och prata smart energi med oss!

Skånska Energilösningar är det bolag inom Skånska Energi-koncernen som är specialiserat på klimatsmarta energilösningar som solceller, värmepumpar, laddboxar, smarta termostater som Ngenic och energilagring.

Växer så det knakar

Energilösningar som hjälper dig spara energi och pengar och som samtidigt erbjuder förnybara alternativ är just nu aktuellare än någonsin, och mycket riktigt växer också Skånska Energilösningar så det knakar.
– Vi har nyligen flyttat vårt huvudkontor till nya lokaler i Helsingborg och har sedan tidigare ett lokalkontor i Södra Sandby. För att kunna ta hand om den nordvästskånska marknaden på ett ännu bättre sätt öppnar vi nu ett showroom med säljkontor i Höganäs, berättar Skånska Energilösningars försäljningschef Johan Skalin.

Välkommen in och prata energi!

Mitt i centrala Höganäs, närmare bestämt på Köpmansgatan 12A. Skånska Energilösningar är sedan många år återförsäljare för ledande värmepumpstillverkaren IVT, och Höganäs blir även Skånska Energilösningars tredje officiella IVT-center.
– Välkommen in och prata solceller, laddboxar, värmepumpar, kyla, smart styrning och energilagring med oss – ja allt som rör smart energi och förnybara lösningar. Vi ger gärna råd och tips för hur du kan hitta din bästa energi och spara både el och pengar. Och så kan du ju titta lite närmare på några av de senaste modellerna, hälsar Johan.

Välkommen till Skånska Energilösningar i Höganäs

Öppet måndag till fredag

Skånska Energilösningar i Höganäs har öppet måndag–fredag 10–15. Vill du boka en tid? Kontakta oss så ordnar vi det. Varmt välkommen till Skånska Energilösningar!

Läs mer på Skånska Energilösningars hemsida Vill du att vi kontaktar dig? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss.