Köp Ngenic Tune

Timprisavtal och Ngenic – en utmärkt kombination

Hos oss kan du både teckna timprisavtal och köpa Ngenics produkter. Vill du ha båda – eller kanske bara det ena? Du väljer det som passar dig och ditt hem bäst!

Har du timprisavtal idag och vill köpa till Ngenic Tune? Vill du både teckna timprisavtal och köpa Ngenic-paketet (det hoppas vi, för det är en utmärkt kombination!)? Eller vill du kanske just nu endast teckna timprisavtal? Det går bra vilket som och du är varmt välkommen till oss på Skånska Energi.

Timprisavtal

Med timprisavtal betalar du det pris som elen har precis när du använder den, varje enskild timme. I timpriset ingår ursprungsgarantier, anskaffningskostnader och elcertifikat. Tillkommer gör avtalat påslag och 40 kronor i månadsavgift samt moms. Vårt aktuella påslag är 4,0 öre/kWh inkl. moms (3,2 öre/kWh).

Funkar Ngenic Tune hos mig? 

Ngenic Tune fungerar tillsammans med i stort sett alla bergvärme- och frånluftspumpar inklusive jordvärme-, sjövärme- och markvärmepumpar. Dessutom stödjer Ngenic Tune de flesta elpannor och fjärrvärmeanläggningar. Men för att vara på den säkra sidan: kontrollera så att ditt värmesystem är kompatibelt till Ngenic Tune innan du beställer!

Här gör du kontrollen!

Beställ redan i dag!

Har du har några frågor eller funderingarkontakta oss, vi hjälper dig!

Kontakta oss

Ladda ner vår appSkånska Energi

Min Energi

Vi hjälper dig!

Kundservice

Våra öppettider är vardagar kl 08:00–15:00. Vid helgdagar kan avvikelser förekomma.

046-507 00 kundservice@skanska-energi.se